Перевірено ПП «АВКУБІ»

22 березня під головуванням начальника Управління Держпраці в області Сергія Подорожного підведено підсумки планової перевірки з питань дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки ПП «АВКУБІ»(Голованівський район) за участю заступника начальника Управління Оксани Харченко, начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Олега Гриба та заступника директора підприємства Володимира Думанського.

 Під час перевірки підприємства, що займається постачанням пари, гарячої води та кондиційованого повітря комунальним закладам було виявлено 50 порушень. Як повідомив Володимир Думанський під час засідання, значна кількість їх була ліквідована в ході перевірки.

Оксана Харченко , зокрема, акцентувала увагу на порушеннях законодавства щодо скорочення робочого часу на годину напередодні святкових і неробочих днів, виплати працівниковіф всіх сум у день звільнення оплати роботи в надурочний час, своєчасної виплати зарплати. Заступник начальника Управління наголосила на своєчасному виконанні припису Управління.

Сергій Подорожний підкреслив готовність Управління до співпраці шляхом проведення превентивних заходів.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)