У ПрАТ «Смак» розглянуто безпечне використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Ігор Федоров провів зустріч у ПрАТ «Смак» на тему: «Безпечне використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000 В».

 В ході зустрічі спільно з головним енергетиком Євгеном Хоменком проведено огляд безпечного стану електрообладнання, засобів захисту, виробничих та побутових приміщень, техніки, спецмашин та механізмів виробничої бази підприємства.

Встановлено, що на сьогодні електрообладнанню своєчасно проведено профілактичні ремонти та технічне обслуговування, працівники підприємства повністю забезпечені засобами індивідуального та колективного захисту. Підприємство отримало дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, працівники пройшли професійний добір, психофізіологічну експертизу, навчання та атестацію і їм присвоєні відповідні групи з питань електробезпеки.

За результатами огляду було проведено семінар-нараду, на якій детально розглянуто безпечне використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000В.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)